Начало Производители > Amitek Srl

Amitek – Информация за фирмата

 

Откакто е основана през 2012 г., Amitek се е доказала като млада, динамична компания, с бърза и постоянна експанзия. В Amitek обичаме това, което правим и нашият екип е винаги готов за нови предизвикателства. Там, където другите виждат проблем, ние виждаме възможност.

Ние специализираме в хладилно и кетъринг оборудване. Непрекъснато инвестираме в търсене на иновативни продукти, с най-добро съотношение качество-цена.

azienda b

Марката ни е широко утвърдена на италианския пазар и редовно изнасяме в повече от 50 страни по света, чрез нашата мрежа от дистрибутори.

Фирмена мисия

Удовлетвореност на клиентите, съотношение качество-цена, иновации. Това са принципите, които са ни мотивирали от самото начало и са ръководили растежа ни през годините. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване, като за тази цел предлагаме следното:

● Над 9,000 м2 склад с богата гама продукти и резервни части, готови за доставка;
● Строги тестове за качество и функционалност в нашата фабрика за всички внесени продукти, за да сме сигурни, че ще доставим на нашите клиенти оборудване, което отговаря на стандартите ни за високо качество;
● Отдел за услуги и части със специализирани техници, способни да предоставят бърза, квалифицирана поддръжка, на която можете да разчитате;

Продуктова гама

Нашата продуктова гама включва линии, както произведени в Италия, така и вносни.

В допълнение към произведените в Италия продукти, като готварски печки, резачки и оборудване за приготвяне на храна, нашият каталог включва и широка гама от продукти, внесени от нашите партньори, от страни извън ЕС. Тези продукти, като планетарни миксери, уреди от неръждаема стомана, хладилна техника и други, преминават през строг контрол за качество, в нашата фабрика в Италия.

Растеж

От основаването си, Amitek непрекъснато се разраства, година след година. Ключът към нашия успех е прост: широка гама от продукти на склад, висококачествен отдел за клиенти и техническо обслужване и полагане на всички необходими усилия в това, което правим.

Вярваме, че доволният клиент е най-добрият начин за реклама на нашата компания. За тази цел, в началото на 2016 г., се преместихме в по-голямо съоръжение, така че да имаме повече място за нашите продукти, за нашия шоурум и за нашите технически, търговски и качествени отдели.

Каквито и предизвикателства да ни постави бъдещето, ние винаги ще сме готови да се изправим срещу тях.

За да научите повече, можете да разгледате продуктовия раздел или ако сте оторизиран търговски представител, можете да влезете в нашата запазена зона.

galleria azienda01 1

galleria azienda04

galleria azienda03