sede beckers
ingresso beckers
customer care beckers

КОИ СМЕ НИЕ

Beckers Italy стартира през 1973 година, като едноличен търговец на професионално кетъринг оборудване.

Днес, Beckers Italy SRL е широкоспектърно, конкурентоспособно предприятие с пълен асортимент от продукти и голяма мрежа от национални и международни дистрибутори.

Именно богатият асортимент от кетъринг продукти, прави компанията една от най-известните в индустрията. Фактът, че Beckers е на пазара вече над 40 години, както и доверието от страна на клиентите, доказват ефикасността на фирмата. Високата конкурентоспособност на Beckers Italy се дължи на постоянния технологичен прогрес и на ненадминатото съотношение качество-цена.

Клиентите ни знаят, че могат да разчитат на подкрепата на техническия ни персонал, както и на помощта на нашия екип за обслужване на клиенти.

Всички наши продукти притежават EC и TUV сертификати и се предлагат с актуализирани инструкции за употреба и технически характеристики. Резервни части са винаги в наличност.

Beckers Italy участва в основните панаирни събития на индустрията, както директно, така и чрез своите представители, като HOST в Милан, SIA в Римини, HOSTELCO в Барселона, PIR в Москва, CANTON FAIR в Кантон – Китай, Horeca в Белгия и много други.

ingresso beckers 1
uffici beckers
sala riunioni
esposizione
magazzino beckers
merce in partenza