Начало > Производители > Expansion Electronic

Expansion Electronic – Информация за фирмата

 Expansion Electronic Srl е основана, благодарение на интуицията на г-н Джан Антонио Нардото, през 1981 г., като компания производител на системи за пречистване и хигиена на въздуха с електростатична технология.

От самото начало, компанията се е специализирала в проучвания, разработки и изграждане на високотехнологични продукти за намаляване на индустриалните и атмосферните замърсители. През годините, Expansion Electronic се превърна в лидер в своя сектор не само заради широката си продуктова гама, способна да задоволи нарастващите изисквания на пазара, но и заради качеството и иновативния стил, които винаги са отличавали компанията.

Проучването на най-добрите материали и компоненти и усилията, положени с цел осигуряване на непрекъснато технологично развитие и максимална надеждност, са ключът към търговския успех на компанията и многобройните международни награди и сертификати, които тя е получила. Днес машините и оборудването се произвеждат изцяло в Италия и се дистрибутират по целия свят, със собствен етикет или с етикетите на своите международни партньори.

foto azienda