Начало > Производители > Fimar group

Fimar group – Информация за фирмата

Forcar logo Всички продукти с марката Forcar можете да нaмерите тук: https://profektakitchen.com/brand/forcar/

Продукти с марката Fimar Можете да намерите тук : https://profektakitchen.com/brand/fimar/

Fimar group се състои от 2 големи компании, Fimar и Forcar, намиращи се под едно общо ръководство, което не се е променяло от 40 години насам. Групата разполага с 5 бранда, които специализират в различни сектори на кетъринг и хотелиерската индустрията.

Внушителни цифри и значителен растеж: Фирма Fimar обслужва клиенти вече 40 години, а фирма Forcar – 25 години. Двете компании, взети заедно, покриват обща площ от 38,000 квадратни метра, в която влизат централните офиси и складовите бази. Групата разполага с офиси в цял свят и може да спидира продуктите си до всяка една точка на земното кълбо.

Въпреки забележителния растеж, компанията остава лоялна към своята философия, а именно да произвежда, внася и разпространява лесна за използване, надеждна и издръжлива техника, така че да предложи на своите клиенти продукти с високо качество и дълъг живот.

Fimar S.p.a. since 1974

Fimar S.p.a. е италианска компания, специализираща в дизайна, производството и продажбата на техника, насочена към професионалната кетъринг индустрия. Историята на Fimar започва през 1974 година, със създаването на компанията Lazzari-Tamburini, която по онова време е била малка работилница, изпълняваща поръчки за трети лица.

Няколко години по-късно, през 1979-та, се заражда и идеята за изработването на серия месомелачки, насочени към кетъринг индустрията. Брилянтна и смела идея, която е дошла на бял свят благодарение на постоянството на Ориано Тамбурини, който днес, заедно с дъщеря си Елеонора, оглавява ръководството на компанията.

Компанията Fimar притежава 2 бранда: Fimar, която предлага продукти, произведени в Италия и Easyline, която предлага вносни продукти с висока ефикасност.

fimar 01
forcar 01 1

Forcar

Forcar S.r.l. е италианска компания, създадена през 1994 година, от нуждата за разширяване на асортимента от продукти, обслужващи ресторантьорския бизнес, като колички, мебели и други. Амбициозен проект, който се разраства през годините и който днес може да се похвали с нова фабрика и богат асортимент от продукти. 

Forcar S.r.l. се утвърждава на пазара само за 10 години, поради което ръководството решава да създаде нова гама продукти, насочени към индустриалната хладилна техника. В момента, Forcar притежава 3 бранда: Forcar Multiservice, специализираща в производството на колички и други, Forcar Refrigeration, посветена на професионалната хладилна техника, произведена в Италия и най-накрая, но не на последно място, Forcold, която специализира във вноса на продукти с гарантирано качество.

01 200x60 1
02 200x60 1
04 200x60 1
03 200x60 1
05 200x60 2