Начало Производители > Nayati

Nayati – Информация за фирмата

 

  1. Nayati Indonesia е производител на професионално кухненско оборудване, със 700 експерти и база от 40,000 м2. Използват се най-съвременните технологии, най-новата CAD програма за техническа визуализация и най-добрите машини. Фабриката се намира в Семаранг, Централна Ява, Индонезия, в сърцето на индустриалния център. Пътят на Nayati към върха е отнел повече от 30 години непрекъснато развитие, започвайки от обикновена работилница за неръждаема стомана и достигайки до международно призната марка за кухненско оборудване. Решителността, амбицията и непрекъснатия стремеж към върхови постижения поставят Nayati там, където е днес – компания за първокласни кухненски решения.

Нашата компетентност 

bikini 1

Като професионален производител на кухненско оборудване, Nayati предлага първокласни решения за кетъринг, които включват бизнеси като:

  • Ресторанти
  • Хотели
  • Вериги за бързо хранене
  • Кетъринг услуги
  • Болнична кухня

Всички наши уреди се обслужват от сертифицирани професионалисти, от запитванията на клиентите до следпродажбеното обслужване. Ние комбинираме нашите знания с най-новите налични технологии, за да гарантираме, че оборудването, което предлагаме, е с най-високо качество и надеждност.

foto pabrik