ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ШОУ КУКИНГ

Шоу кикинга е вид отворена кухня, която дава възможност да изнесете процеса на приготвяне на храната пред очите на клиента . Давате му възможност той да наблюдава и провери свежестта и вида на съставките и да се възхити от професионализма на главния готвач, докато приготвя храната и дори да я опитва. Удоволствието от това изживяване създава спомени години наред и се споделя с близки и приятели.

БЛОК МАСИ

Блок масата е представителен начин да изложите на едно място цялото разнообразие на приготвените ястия в красив вид и подходяща температура. Това дава възможност на клиента сам да си избира желаните ястия и създава усещане за изобилие.

ЛИНИИ ЗА САМООБСЛУЖВАНЕ

Линиите за самообслужване са  удобен начин за представяне на храната в подходящ вид и температура и с лесен достъп. Дава възможност бързо да се обслужват голям брой клиенти с по-малък брой персонал. Клиентът сам избира желаните ястия, заплаща ги и сам си ги сервира.

Нашите дизайнери и инженери ще изберат подходящите съоръжения така, че да изпълните по най-добрият начин зоната за шоу кукинг и да създадете на клиентите си усещане за присъствие на състезание на шеф готвачи и чувство за съпричастност и допълнителна наслада от храната.

Те ще Ви помогнат да представите по най-добрият начин Вашите гозби и да намерите най-добрите решения за бързо и лесно обслужване на клиентите Ви с линиите за самообслужване и блок масите.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ