Начало > Производители > Prisma Food

Prisma Food – Информация за фирмата

Prisma logo Всички продукти с марката Prisma Food можете да нaмерите тук: https://profektakitchen.com/product-brands/prisma-food/

Динамична и иновативна компания

Непрекъснато развитие, иновация и обширна гама продукти

– това е компанията Prismafood.

Непрекъснато развитие

Prismafood е компания, която не спира да се развива. Основана през 2006 година, тя се е утвърдила като водещ европейски производител на оборудване за пицарии и ресторанти.

Благодарение на находчивостта на своя персонал, Prismafood се е превърнала във висококонкурентен играч на международно ниво, способна да предложи на своите клиенти богата гама продукти с високо качество и функционалност.

about1
about2
about3

Персонал с отлична подготовка в обслужване на клиенти

Един от ценните активи на Prismafood е опитният персонал, способен да създаде, произведе и разпространи широк спектър от продукти, с високо качество.

Компанията обръща особено внимание на изискванията на своите клиенти, което позволява създаването на продукти, отговарящи на техните нужди.

Клиентите на Prismafood могат да бъдат сигурни, че винаги ще намерят отговорите на своите въпроси и ответност на своите нужди.

about4
quality
quality2

Системата за качество на Prismafood

Системата за качество на Prismafood винаги е служила като гаранция за нейните клиенти. В допълнение към постоянния качествен контрол, решения за иновация се вземат още в дизайнерската фаза, което осигурява създаването на надеждни продукти, с дълъг живот.

Всеки един, от нашите оператори, се подлага на редовно обучение, така че да даде най-доброто от себе си. Prismafood притежава целият производствен процес, което гарантира качеството на всеки един компонент. Всичко това позволява продуктите на компанията да носят щампа “Произведено в Италия – гаранция за качество”.