Начало > Производители > Stalgast

Stalgast – Информация за фирмата

stalgast logo Всички продукти с марката Stalgast можете да нaмерите тук: https://profektakitchen.com/product-brands/stalgast/

ЗА НАС

Обслужваме клиенти, в сферата на кетъринг бизнеса, вече 30 години. Успехът на нашите клиенти е и наш успех. Ние сме екип от професионалисти, специализиращ в различни сфери – дизайнери на кетъринг оборудване, търговци, съветници, кулинарни експерти, монтажници и техници.

about1 1

Използваме бизнес-ориентиран подход спрямо кетъринг индустрията, като разбираме много добре нуждата от успех. Именно за това, ние не само съветваме, но и подкрепяме нашите клиенти, работим в сътрудничество с тях и създаваме силни партньорски връзки. Ние препоръчваме най-доброто решение, предлагаме най-доброто оборудване и се стремим да осигурим безопасността на нашите клиенти, като сме с тях през целия път – от първоначалната идея до създаването на успешен кетъринг бизнес. Кетъринг индустрията е нашата страст.

Ние произвеждаме кетъринг оборудване, като избираме продуктите на най-добрите международни производители и сътрудничим с най-големите специалисти. Притежаваме дългогодишен опит в сферата на кетъринг индустрията, както и обширни знания, които сме готови да споделим с радост.

МОДЕРЕН ЛОГИСТИЧЕН И ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР

ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР

През 2018 година открихме най-модерния за индустрията логистичен център, в който използваме най-новите технологии за организация и дистрибуция на продукти, както за вътрешния, така и за външния пазар.

about2 1

Пространство за 29,000 палета

about3 1

Спидиране в деня на поръчката

about4 1

Повече от 7,000 продукта на склад

about5 1

СЪТРУДНИЧИМ СИ С 300 ПРЕДСТАВИТЕЛИ В 34 ДЪРЖАВИ

ПОЛСКИ ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Модерна фабрика за кетъринг оборудване, разположена в Радом.

Фабриката ни в Радом, основана през 2008 година, произвежда кухненско оборудване от неръждаема стомана, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Приемаме и специални поръчки. Основните ни продукти включват съдомиялни машини със санитарни функции, отоплителни линии, линии за сервиране на храна, прибори и посуда.

Ние сме единствената компания в страната, която произвежда пластмасови прибори и аксесоари за кетъринг индустрията, в това число и стелажи за съдомиялни машини и дъски за рязане. Постоянно прибавяме нови артикули и продукти.

Като пазарен лидер сме внедрили иновативни и екологично чисти решения за производството на кетъринг оборудване от неръждаема стомана. Постоянно разширяваме тези процеси, както и производствения ни асортимент от продукти.

През август 2019 година, открихме нова фабрика, в която произвеждаме отоплителни линии “серия 700”, както и съдомиялни машини.

Модерна машинна база

about6 1

Щателен качествен контрол

about7 1

Опитен екип от професионалисти

about8

ДИЗАЙН НА СВЕТОВНО НИВО 

Нашите продукти се класираха за финала в категория “Work sphere”, на престижното състезание Goods Design, организирано от Института за индустриален дизайн във Варшава.

about14 about15

ЦЕНТРАЛАТА НИ ВЪВ ВАРШАВА 

Нашата нова централа се намира в офис-сграда на Площад Konesera 9, в пражкия район на Варшава, между улиците Białostocka и Ząbkowska. Уникално място, като това, с такава история, имаше нужда от проект, който да подхожда напълно на неговия характер.

about9

В Stalgast сме експедитивни, ефикасни и ефективни – тези ценности се подсилват допълнително от модерното офис пространство.

То промотира неспирен стремеж към подобрение, решения и нови идеи, както и работни практики с висок стандарт.

about11

Позволява отлична комуникация между персонала и поддържа високо ниво на работна среда.

about12

Предлага достъп до зони за почивка

about13