Начало > Производители > Teikos

Teikos – Нашата история

teikos logoВсички продукти с марката Teikos можете да нaмерите тук: https://profektakitchen.com/product-brands/teikos/

 

Аз, който пиша тези думи, съм преминал през всички етапи на развитие на нашия бизнес, било то трудни или лесни, от самото начало през 1972, та до днес. Казват, че съдбата на компанията е гравирана в нейното име – преведено от гръцки, “teikos” означава “крепост”.images 1

Звучи почти невъзможно, че са изминали над 45 години и въпреки това, аз все още чувствам същото непреодолимо желание за нови преживявания, така както в самото начало на това приключение. Но щастливият факт, че имам двама сина, които са наследили моя ентусиазъм, доведе до решението ми да направя стъпка надолу, във фирмената йерархия и да отстъпя място на новите идеи за иновация и прогрес.

Нашата крайна цел беше да предложим на клиентите ни продукт, който да отговаря изцяло на техните очаквания, както от естетическа, така и от функционална гледна точка. Тази цел бе постигната и днес имаме клиенти, които дори и след 20 години, продължават да се възползват от нашите продукти и услуги.

В Teikos, непрекъснато обогатяваме знанията си и се стремим към качество, а не към количество, така че да Ви предложим най-добрите продукти в нашата сфера.

В продължение на над 45 години, прилагаме нашият опит и професионализъм, така че да произвеждаме солидни, ефикасни и надеждни машини, които са се превърнали в образец за съвременната кетъринг индустрия.

Компонентите, дизайна и материалите работят в пълна симбиоза, благодарение на неимоверните усилия на нашия екип от професионалисти. Сега, настанете се удобно и започнете вашето приключение в нашия свят.

Джузепе Бертан