Начало > Производители > WAS Germany

WAS Germany – За команията

visual logistik

 Всичко започва през 1969 г. – в складския комплекс, както е характерно за истинските местни жители на този ханзейски град. Когато Уорнър A. Шулц основава WAS в тази традиционна колекция от складове, това бележи началото на нашата история за успех.

Оттогава, зискванията към домакините се промениха и ние се променяме с тях. Продуктовата гама постоянно се коригира. Новите продукти и нарастваща клиентела изискват нови ходове и промени.

Откакто е основана, компанията се е разрастнала четворно – през 1980, 1990, 2001 и 2014, като винаги се фокусираме върху създаването на оптимални логистични условия за безупречно обслужване. В допълнение към промените в пространството, ние претърпяхме и промяна в персонала: през 2011 г. Тим Шулц пое управлението и сега води компанията към второто ѝ поколение.

От 2001 г. WAS Германия е със седалище в Розенгартен, близо до Хамбург, с нов централен офис, отворен през 2014 г. С над 20,000 м² складови помещения, това пространство е най-съвременният логистичен център в южната част на Хамбург. Той не само представлява интелигентно архитектурно решение с кратки пешеходни разстояния, но също така осигурява бъдещето на кетъринг индустрията.