„Профекта Кичън“ е търговска марка на Профектабг ЕООД. Създадохме този бранд след дългогодишен опит в бранша с ясната цел да построим онлайн платформа, която да бъде модерна и надеждна и да предостави бърз и директен достъп до най-добрите предложения на пазара на ХОРЕКА бизнеса в България и Европа.

Чрез тази платформа нашият опитен екип от професионални консултант-готвачи, инженери и икономисти иска да представи изключително широко портфолио от продукти, ноу-хау, творчески и технически решения, така че Вие да намирате всичко, което търсите на едно място, да пестите време, пари и да бъдете по-успешни и доволни от всякога преди.

Вложили сме цялата си страст и умения в кулинарията и бизнеса, за да селектираме за Вас високо-качествено кухненско оборудване и готварски принадлежности на най-добрите цени, които да носят голяма добавена стойност за Вашия бизнес. Наред с това, нашите специалисти създават за Вас съдържание, което да ви помага, улеснява и обогатява, подобрявайки шансовете Ви за успех.

Предлагаме комплексни решения за нуждите на ресторанти, хотели, пицарии, супермаркети, пекарни, сладкарници, барове и дискотеки, кафенета, павилиони, заведения за бързо хранене и други.

В нашия продуктов каталог може да намерите професионални серии за цялостно оборудване на кухнята – от серия 500 до серия 900; свободностоящи и настолни уреди – фурни, конвектомати, уреди за подготовка, уреди за топлинна обработка, спомагателни уреди; барово оборудване; неутрално оборудване; готварски принадлежности; перално и гладачно оборудване; ОВК и хладилна техника; миялно оборудване; бюфети и витрини. Предлагаме и линия уреди за хоби готвачи.

„Профекта Кичън“ е директен вносител на всички продукти, предлагани в нашия магазин, и по този начин може да предложи високо съотношение цена – качеството на своите клиенти. Всички производители, които представляваме, са големи европейски компании с многогодишна история и традиции в производството на ХОРЕКА оборудване и аксесоари.

Предлагаме на своите клиенти гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички продукти, които продаваме, както и технологично проектиране и монтаж на избраното оборудване.

В наше лице ще откриете и Вашия личен асистент и консултант при създаване на бизнес концепция и насока за развитие на Вашето заведение.

При нас ще намерите най-добрите практики в професионалното ХОРЕКА оборудване, висока стойност, разбиране и решения на Вашите проблеми, нужди и желания.

Bg16rfop002 2073 Podkrepa Na Mikro I Malki Predpriyatiya Za Preodolyavane Na Ikonomicheskite Posledstviya Ot Pandemiyata Covid 19 4