Машини за сладолед

Показване на 19 резултата

Машините за сладолед са професионални уреди за приготвяне на сладолед от специални смеси. Има модели за приготвяне на мек и твърд сладолед. Тези уреди са оборудвани с мощен мотор. Производителната ефективността на една машина за сладолед се изчислява според това колко сладолед произвежда за един час работа. В секцията се предлагат уреди  Gelato Chef на компания Nemox. Те са с хладилна и смесителна инсталация за продължителна употреба. Тези машини са отличен избор на оборудване на ресторант, павилион и сладкарница за топлия сезон.

Какъв е процеса за приготвяне на сладолед

Предимството на качествените уреди е че след приготвяне на сладоледа, го консервират и поддържат смесен при правилни температури. Предвидени са за продължителна употреба и имат електронно управление, което улеснява работата с уредите.

Домашна употреба. Могат ли професионалните уреди да се използват и у дома ?

Ако търсите и машина за домашен сладолед тук сте на правилното място, въпреки че уредите са професионални те могат да се използват и за домашна употреба.

А работи ли като машина за крем сладолед ?

За момента посочените продукти са професионални машини за приготвяне и смесване на сладолед, не включват машина за крем сладолед.