Машини за вакуумиране

Показване на 6 резултата

Може да разгледате допълнителни продукти в секцията с КАТАЛОЗИ

Цена без ДДС   - 402,42 лв.
Цена с ДДС - 482.9 лв.
Цена без ДДС   - 1.063,60 лв.
Цена с ДДС - 1276.32 лв.
Цена без ДДС   - от 1.264,82 лв.
Цена с ДДС - 1517.78 лв.
Цена без ДДС   - 1.520,67 лв.
Цена с ДДС - 1824.8 лв.

Може да разгледате каталозите на нашите доставичици за тази категория като кликнете върху съответното лого:


Какво е вакуумно опаковане?
Вакуумното опаковане е модерен начин за съхранение на хранителни продукти. Използването му е уместно в кухните на заведенията за хранене и в цехове за производство на храни. Действието на вакуума се основава на образуването на пространство, в което няма въздух. И това става с помощта на специални уреди за вакуумиране. Така срокът на годност на храната се увеличава значително. В секцията се предлагат както уреди за вакуумиране, така и такива, които вакуумират и опаковат едновременно храни.

За какво служат вакуум машините ?
Вакуум машините са много полезни както за ежедневно използване така и за периодично ползване, тъй като не изискват някакво специално обслужване. Професионална вакуум машина е тази която служи за професионалната кухня и обикновенно е изработена от по-качествени материали направени да издържат повече време.

Лесно ли се използват ?

Обикновенно ползването на вакуум машините е улеснено и може да се използват от всеки. Няма специфики и дори има машини които предлагат улеснено използване.

Какви са различните типове ?

Има вакуум машини които служат само за вакуумиране, както и такива които ползволяват директно опаковане. Някой служат за опаковане на месо, риба и др. като има и специфични уреди за ползване с течности като течни храни, сокове и др. Ползването на професионална машина за вакуумиране ще спомогне за по-дългия срок на съхранение на храната.