Фурни на дървени въглища

Показване на 11 резултата

Барбекю фурните са уреди използвани от готвачите по света, като те придават несравним вкус на храната и увеличават в същото време производителността на кухнята. Барбекю фурна се използва за готвене в много от големите ресторанти, кръчми, механи, заведения за бързо говене, бистра и др. Във тези фурни могат да се приготвят различни продукти, като риба, месо, пържоли, бургери, пици и много други – придава несравним опушен аромат.

Предимства на фурните на дървени въглища
Основни предимства са че фурните от тип барбекю спестяват разход на въглища спрямо стандартните открити, нуждите и консумацията е по-ниска. Друго основно предиство е липсата на пушек и миризми, като това позволява да се работи и на закрито в кухнята.

Качество на приготвената храна

Качествата на храната приготвена на барбекю е несравнима, а и също така по този начин добавяте един несравним плюс и тайно оръжие към асортимента на професионалната кухня. Месото приготвено на барбекюта, скари е несравнимо. Уредите за закрито ползване са много по-безопасни от откритите такива, но все пак винаги трябва да се прегледат и условията за ползване на закрито на съответния уред преди да започнете да го използвате.