Начало > Производители > Biokan

Biokan – За компанията

Нашата компания, BIOKAN G.P. е основана през 1988 г. със седалище в Козани, Гърция. Оттогава произвеждаме оборудване от неръждаема стомана за ресторанти и други заведения за обществено хранене.

През последните няколко години специализираме и в производството на промишлени аспиратори, фурни на дървени въглища и грилове, с голям успех.

Това, което ни доведе до успеха, е нашият опитен персонал, както и нашата авангардна техника. Ние се гордеем с една от най-модерните производствени линии за оборудване от неръждаема стомана в Гърция.

В резултат на това произвеждаме висококачествени продукти, които съчетават модерен дизайн, функционалност и най-конкурентните цени.

Производствена база

Нашата производствена база се намира в индустриалната зона на Козани, Гърция. Върху площ от 1,700 м2 са разположени пълна производствена линия, включваща CNC и LASER машини, складови помещения, както и административни офиси.

Централните офиси на BIOKAN G.P. се намират в Атина.

Производствената линия на BIOKAN използва софтуер Epoptia, който управлява обема на производството и осигурява пълно управление и контрол на процеса в реално време.

Продукти и услуги

 Ние произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти широка продуктова гама от промишлено кухненско оборудване от неръждаема стомана, като аспиратори, фурни на дървени въглища, фурни за пица на дърва / газ, грилове на дървени въглища и скари. Също така предлагаме консултантски услуги по отношение на монтажа и аранжирането на кухненското оборудване.

Иновации

 BIOKAN вярва в непрекъснатото усъвършенстване. Нашите инженери непрекъснато развиват и препроектират нови продукти, така че да можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти по най-добрия начин. BIOKAN се стреми да разработва продукти, които са по-ефективни, по-лесни за инсталиране и поддръжка и които отговарят на най-високите стандарти.

Това са целите, които ни доведоха до иновативни идеи като Системата за контрол на въздушния поток (AFC), която може да се монтира в компенсационния въздуховод на аспиратора, за да позволи ръчно регулиране на потока на входящия въздух. Моторизираните грилове на дървени въглища също са иновативни, тъй като към всяка ос е поставен индивидуален мотор за по-добро представяне.

Нашата визия

Нашата визия е да продължим да бъдем клиентски ориентиран бизнес, както винаги сме били от самото начало и да продължим да предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти и услуги на справедливи цени.

В резултат установихме дългосрочни и ползотворни бизнес отношения с

компаниите, с които си сътрудничихме през последните няколко години, така че да можем да предложим на нашите клиенти най-добрата предпродажбена и следпродажбена поддръжка.