Начало Производители > CombiSteel

CombiSteel – Професионално кухненско и кетъринг оборудване 

 

Combisteel Catering Equipment е вносител и дистрибутор на едро на професионално кухненско и кетъринг оборудване. Благодарение на нашия дългогодишен опит знаем какво е необходимо, за да сме в крак с изискванията на индустрията.

Кетъринг индустрията непрекъснато се променя и с нашия гъвкав подход ние оставаме един от лидерите в дистрибуцията и обслужването.

Ние можем да ви предоставим решения във всички сектори на пазара, от ресторанти и хотели, до столови и кафенета.

Нашият основен офис и склад се намират в сърцето на Холандия. От тук ежедневно доставяме нашите продукти в цяла Европа. Нашият офис във Великобритания се намира близо до Лондон. Винаги сте добре дошли да обсъдим най-добрите възможности за вашата компания.

Доставяме ексклузивно чрез квалифицирани дистрибутори. Ако желаете да направите поръчка, доставката ще бъде осъществена чрез местен доверен дистрибутор.

Онлайн магазин

Нашият онлайн магазин дава на нашите търговци достъп до продуктите ни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Тук можете също така да намерите повече информация за нашите продукти, складовата ни база, наличност и ръководства. Заявете вашето потребителско име и парола още днес!

Каталог 

Каталогът Combisteel излиза на 4 езика. Той е лесен за използване, благодарение на продуктовите снимки, информацията и цените на артикулите. Това прави каталога идеален инструмент за нашите търговци.

Станете партньор 

Все още не сте партньор на Combisteel и сте заинтересовани? Моля, не се колебайте да се регистрирате чрез линка „Станете партньор“. Ще се свържем с вас възможно най-скоро.