Начало > Производители > Fama Industrie

Fama Industrie – Информация за фирмата

download

Всички продукти с марката Fama можете да нaмерите тук: https://profektakitchen.com/brand/fama/

Качество

Fama Industrie е семеен бизнес, отворен към иновации и напълно отговарящ на пазарните изисквания. През своята 65-годишна история, подплътена от експертност, знания и опит, FAMA си е изградила силна репутация, като един от водещите производители на техника за хранително-вкусовата промишленост.

В Италия и по светаAzienda – Fama industrie2019

От нашата модерна фабрика в Римини, Emilia-Romagna, експортираме продукти с най-високо качество, до всяка точка на земното кълбо. Комбинацията от висококачествени продукти и водещ дизайн, иновация и опит, води до резултати, от най-високо ниво.

Качество и надеждност 

Било то чрез тестване на нови дизайни и материали или чрез търсенето на нови начини за подобряване на качеството и намаляване на разходите, ние продължаваме да се разрастваме, така че да предлагаме все по-голяма гама от иновационни продукти, за хранително-вкусовата промишленост. Нашите продукти се предлагат в най-различни размери и капацитет, така че да могат да удовлетворят напълно нуждите на кетъринг и хотелиерската индустрия.

Клиентска насоченост преди всичко 

Една от основните ни фирмени ценности е клиентската насоченост. Гордеем се с бързия ни отклик на всяко едно запитване, поръчка или телефонно обаждане, от страна на нашите клиенти. В тяхните очи, ние сме се превърнали в олицетворение на качество, стойност и дълъг живот. FAMA INDUSTRIE’s е също така синоним на ненадминато обслужване, дори и след закупуването на нашите продукти. Нашият екип от отдел продажби е трениран да обслужва мрежата ни от дистрибутори и търговци, така че те винаги да избират правилните продукти. Можете да намерите допълнителна информация и видеа на нашия фирмен уебсайт.

Допълнителни услуги 

Стремим се да задоволяваме нуждите на нашите клиенти с допълнителни услуги, като доставка на следващия ден и складова наличност на богат асортимент от продукти.

FAMA INDUSTRIE:

Модерни технологии, създадени да подобряват ежедневието.