Професионално кухненско оборудване София

Искате да поръчате професионално кухненско оборудване за град София ? Може да бъде трудно да разберете как най-добре да оборудвате кухнята в заведение за хранене. Има огромен избор от инвентар! Независимо дали отваряте ресторант или страхотно кафене, трябва да вземете предвид различните фактори, които влияят на нуждите на бъдещите клиенти. Ние сме готови да ви съдействаме във вашия избор.

Нашият адрес е – гр. София; Манастирски ливади-запад; ул. Пирин 71Б

Можете да поръчате и бързо онлайн като директно добавите продуктите които желаете в количката и дадете доставка до вашия адрес в София. Ако имате нужда от съвет или консултация за Софийска област можете да се свържете с нас от страница контакти или директно по email / телефон –

mail@profektakitchen.com
087 8162580

А ето и няколко съвета към започващите тази дейност.

Бъдете организирани и направете бизнес план.

profekta sofiaНай-важното при отваряне на ресторант или кафене  е неговата организация и управление. Ето защо, първо, помислете за това, от което наистина се нуждаете, и след това определете бюджета. По този начин можете веднага да устоите на изкушението да закупите ненужно професионално кухненско оборудване, което в началото изглежда привлекателни и в крайна сметка ще събира прах.

  • Имате ли бизнес план?

Добра идея е, ако бюджетът ви пасва идеално, тъй като това се счита за добра бизнес практика. Ако все още не сте направили бизнес план,  то е ясно, че без него не може.

  • Управлявате ли семеен ресторантьорски бизнес?

За да започнете семеен бизнес, трябва да помните и да не забравяте колко е важно да се консултирате със семейството си, защото именно то гарантира стабилното развитие на вашия бизнес.

Направете специален списък какво приоритетно ви е нужно за кухнята.

Избройте само необходимото професионално кухненско оборудване според концепцията на заведението за хранене. Подготовката ще ви позволи да намерите най-правилното оборудване и ще се спасите от покупка на неща, които няма да ви трябват.

Ако вече сте започнали процес по наемане на готвач, тогава потърсете неговото мнение – какво му е необходимо, за да създаде страхотна кухня?

Консултирайте се с приятели, професионалисти и доставчици в тази област. В зависимост от вида на вашето заведение, ще ви е необходимо подходящо професионално кухненско оборудване. Купуването на погрешни уреди и други части за кухнята може да доведе до загуба на пари и на място в кухненското пространство.

Повече съвети за управлението и менажирането на ресторант / кафене можете да прочетете и в нашия блог – https://profektakitchen.com/blogs

Хигиена – никога не я подценявайте.

По време на инсталационния процес на уредите е много лесно да забравите за правилната хигиена и  нужните методи за почистване. В процеса на управление на ресторант, хигиената на кухнята е много важна.

Измиването на ръцете е приоритет в кухнята, затова се уверете, че мивката ви е достатъчно голяма за тази ежедневна дейност. А в допълнение към  нея са нужни почистващите материали и оборудване. Не забравяйте, че за поддръжка на хигиената в кухнята, имате нужда от подходящите средства за унищожаване на бактерии!

Изберете подходящи доставчици за гр. София

Значението на доставчиците не трябва да се подценява. Вашият доставчик може да бъде най-добрият ви приятел или най-голямата грешка, за която ще съжалявате през целия си живот. Някои доставчици  буквално предлагат всичко, за което можете да мечтаете за кухнята си.

Но бъдете внимателни и не се заблуждавайте. Докато доставчикът изглежда перфектен на хартия или онлайн, той може да има пропуски в качеството, количеството, точността, цената и т.н. Всъщност наличието на множество доставчици за оборудване на кухня за заведение за хранене е отлична опция да се направи добър избор. И, разбира се, може да бъде по-изгодно от финансова гледна точка. Един от начините да избегнете грешки е да закупите вече доказани продукти – тоест, да се спрете на добра марка. Запомнете, че качественото оборудване ще се изплати наистина по-най-добрият начин  в дългосрочен план.

Внимавайте с квадратурата.

Имате ли достатъчно място за приготвяне на храната? Винаги се съобразявайте с пространството!

Без складово помещение, шкафове и рафтовете за съхранение не може в кухнята. Това са задължителни елементи.

Ясно е, че има уреди за топлинна обработка, които са задължителни, както и е нужно хладилно оборудване. Но нека бъдат съобразени с размера на кухнята. Това важи и за всички останали части на кухненското оборудване.