Начало > Производители >Resto Italiaresto italia

ВИДЕА – може да разгледате някои от видеата на фирмата на следните линкове:

ЗА ФИРМАТА

От 1961 г. Resto Italia® се характеризира с история, богата на традиции и страст към производството на оборудване за кетъринг. Благодарение на влизането си в Tecno A Group, само за няколко години Resto Italia® завоюва все по-големи пазарни дялове, превръщайки се в европейски лидер в производството на статични фурни за пицарии, пекарни, малки пекарни и в производството на спирални миксери, ролки за пица и резачки за зеленчуци/моцарела. Всички машини се произвеждат и сглобяват изцяло във фабриките на Tecno A в Италия върху покрита площ от 18 000 квадратни метра, където се извършват всички фази на обработка на продукта, от избора на суровини до рязане на ламарина, огъване, заваряване, механично обработка и монтаж, съобразени с всички европейски стандарти.
Благодарение на задълбоченото ноу-хау на компанията, непрекъснатите изследвания и разработки и партньорствата със сертифицирани производители, Resto Italia® предлага цялостни решения за оборудване за кетъринг, съобразени с нуждите на всеки отделен клиент и е в състояние да реагира бързо на изискванията на постоянно променящите се пазар.
През последните години надеждността на Tecno A Group и продуктите на Resto Italia® доведоха марката да се разшири все повече и повече извън европейските граници, покривайки 54 страни по света с около 25 000 артикула годишно.

Повече информация за фирмата може да намерите ТУК!