Nereo

За нас – Sirman

Вече 50 години, фирма Sirman произвежда едни от най-качествените машини за хранително-вкусовата промишленост.

От самото начало на компанията, поставено от самия Нерео Марзаро, до днес, Sirman демонстрира високо ниво на организация и работа в екип, което ѝ позволява да снабдява над 600 представителя в страната и 126 държави по света, с продукти, изцяло произведени в Италия.

Днес Sirman е водеща компания в сектора, благодарение на богатия си асортимент от хранително-преработвателни машини, изработени по най-висок стандарт и иновативност, така че да удовлетворят нуждите на ресторанти, барове, пицарии, месарници, супермаркети, лаборатории, кооперации и фабрики. Всичко това е плод на изключителната работа на нашите инженери, които не спират да търсят нови методи и решения за прогрес.

Отделът ни “Изследвания и Разработки” включва 12 енжинера и 8 3-D моделиращи станции, което ни позволява да управляваме всеки един етап на производствения процес. Това става в пълно сътрудничество с отдел “Продажби”, така че да можем да разберем и удовлетворим всепроменящите се нужди на нашите клиенти и да разработим ефективна стратегия, която да ни осигури водещи позиции, както на италианския, така и на международния пазар.

jpeg 1a
jpeg 2a
jpeg 3a

Фабриките на Sirman

SIRMAN Централа в Италия

Целият производствен процес се извършва в нашите фабрики. Последните инвестиционни кръгове ни позволиха да създадем ефективна производствена система, която да премахне нуждата от аутсорсинг към страните от Далечния изток. Логистичната ни база включва 9 товарни рампи и работи на пълни обороти, като успява да пакетира и спидира 105,000 машини и 130,000 аксесоара, годишно. Новият ни отдел “Обслужване” управлява 32,000 кода и разполага със софтуер за онлайн поръчка на части, както и с 3 вертикални складови бази, състоящи се от 240 секции, с капацитет от 500 килограма всяка и еквивалентна площ от 800 квадратни метра. Всичко това ни позволява да спидираме по 450,000 части годишно, така че да поддържаме стотиците хиляди машини, инсталирани из целия свят.

През 2017 поставихме началото на осмия автоматизиран производствен център, както и на нова роботизирана система за полиране на компонентите, което намали нуждата от тежък ръчен труд. Допълнителна стъпка напред беше и внедряването на автоматизирана складова база, с капацитет от 2,650 палета, осигуряваща наличието на материали за всеки един етап от производствения процес, което елиминира забавянето и увеличава ефективността.

sedi 1

Монтажният процес на Sirman

Ултрамодерната ни монтажна фабрика се простира върху 3,200 квадратни метра и включва автоматизирана система, която може да обслужва 2,650 палета. Това ни позволява да осигурим материали за всеки един етап от производствения процес, което води до повишен производствен поток.

Монтажната система е разделена на специфични райони, според вида на продуктите, което води до повишена отговорност и доверие от страна на работниците на Simar, във всеки един етап от монтажния процес. В същото време, големият опит и знания на работната сила на Sirman, гарантира високо качество, което може да бъде постигнато само и единствено благодарение на италианските традиции и опит, които са се превърнали в синоним на шедьовър.

Социалната отговорност към своите работници, както и отговорността към околната среда, са от първостепенна важност за компанията. Именно поради тази причина, фирмата е инсталирала 150 киловолтова фотоволтаична система, както и енергоспестяващо подово отопление, които да гарантират приятна работна среда.

sedi 2

Техническата база на Sirman 

Sirman се гордее с високо-ефективна техническа база, която се простира върху 5,500 квадратни метра. Базата включва 8 автоматизирани производствени центрове, на трисменен режим. Новата роботизирана система за полиране, състояща се от 2 робота на компанията Kawasaki и 10 различни матрици, е една от най-модерните, напълно самостоятелни системи, в света.

Полирането на метал е изключително трудоемък и вреден за здравето процес. Затова, фирма Sirman автоматизира напълно процеса и внедрява използването на модерни материали и отходна система.

Новият отдел за разкрояване на метал, който стартира през 2016 година, е истинско бижу в короната на индустрия 4.0. Ядрото на отдела представлява фибро-оптична перфорираща лазерна машина, която включва автоматична касета, зареждач за метални листове и рамо за подреждане на готовите листове. Това е първата подобна машина, инсталирана в Европа, от японският лидер Amada. Машината може да захранва цялото металорежещо производство на Sirman, с помощта на само двама оператори

sedi 3

Italcentro 

6,000 квадратни метра, разделени на 3 производствени района. Първият район е съсредоточен върху производството на хранителни витрини, индукционни котлони, софткукъри и други модерни готварски уреди. Вторият район е посветен на производството на всички видове машини за барове и напитки, както и потопяеми блендери. Третият район е отдаден на производството на контактни грилове за приготвянето на панини, тостери и фурни за пица.

Днес, фирма Sirman се слави с 8 производствени бази, гордо разположени в района на Венето, където се произвеждат най-добрите италиански продукти. Също така, от 1999 година, компанията разполага и с офис в Чикаго, а от 2005 година и с офис в Шанхай. И двата офиса са снабдени с напълно-оборудвана складова база, което позволява по-доброто обслужване на американския и китайския пазар.

През 2016 година, компанията прави допълнителна инвестиция в Бразилия, с което цели разширяване на бранда “Sirman Made in Italy”, както и производството на резачки, предназначени за бразилския вътрешен пазар, който все още е труден за внедряване отвън.

Централното седалище на фирмата подслонява всички офиси, логистичния отдел и отдел “Изследвания и Разработки”, където осемте 3-D моделиращи станции контролират целия производствен процес, с възможности за CAD, CAM и 3-D принтиране.

sirman 3

Sirman 3

Най-новото техническо съоръжение на фирма Sirman е посветено на производството на машини за вакуумно пакетиране. Това съоръжение позволява разширяването на асортимента от продукти, което води до по-голямата удовлетвореност на клиентите.

piazzola1

Piazzola 1

Съсредоточена в производството на машини за приготвяне на храна, като белачки за картофи и преработватели на храни с непрекъснато подаване. Базата заема площ от едва 1000 квадратни метра, но компенсира с изключително високо производство на продукти, които нареждат фирма Sirman сред водещите световни производители на индустриално кухненско оборудване.

piazzola2

Piazzola 2

Високо технологично съоръжение, заемащо площ от 2,200 квадратни метра, съсредоточено върху производството на месопреработвателни машини. Piazzola 2 включва 5 монтажни района, способни да произвеждат високо ефективни маши, както за големия, така и за малкия бизнес. Фокуса е съсредоточен върху качеството, за сметка на количеството, което гарантира производството на качествени продукти с дълъг живот.

Шоуруми – Семинари – Изложби

showroom a

Immagine a

Фирма Sirman е винаги в крак с най-новите тенденции и технологии в хранително-вкусовата промишленост, както и с изискванията на главните готвачи. Това може да бъде постигнато благодарение на опитната работна сила, която подлежи на редовни курсове и вътрешно-фирмени обучения. Качеството на продуктите е от първостепенна важност, тъй като това е най-добрият начин за спечелване на доверието на клиентите и за създаване на дълготрайни бизнес взаимоотношения.

Фирма Sirman е посветена на популяризирането на работата на професионалистите в сектора, което става възможно благодарение на спонсорирането на италианския кулинарен отбор, както и на редица кулинарни събития, семинари, кръжоци, публикации на експерти от индустрията, книги на известни готвачи и списания, като Zafferano.

sponsorSirman 2018