За нас

Stilfer – Информация за фирмата

Качество, функционалност и надеждност – това са основните характеристики, които отличават нашата семейна компания, основана през 1968 г. и с повече от 50 години опит в кетъринг сектора.

 

azienda

Услугите, предлагани от STILFER

 

  • Професионално оборудване за хранителното обслужване
  • Професионални решения за кухнята
  • Снек бар оборудване

STILFER, 100% произведенo в Италия, предлага широка гама от продукти, за да отговори на нуждите на професионалистите, както от малкия, така и от големия кетъринг бизнес.

С производствена база и изложбена зала, разположени в Генуа, Италия, STILFER е специализирана в производството на кетъринг оборудване за приготвяне и предлагане на храна.

Обръщаме особено внимание на дизайна, дори и на най-малките детайли, като изчистени линии, заоблени ъгли, здравина, компактност и висококачествени компоненти. Всички наши артикули са изцяло изработени от неръждаема стомана, което гарантира недеформируемост, издръжливост и лекота на почистване, в съответствие с хигиенните стандарти и съгласно CE регламентите.

Производството на STILFER включва широка гама от професионално кетъринг оборудване, включително настолни и самостоятелни електрически фритюрници, с различен капацитет и мощност, 3 модулни линии уреди за готвене, с различни дълбочини: 500, 600 и 700, чиято модулност позволява всякаква комбинация (фритюрници, уреди за приготвяне на макаронени изделия и мариновани котлети, решетки за пържене, плотове за готвене, картофени нагреватели и др.), които могат да бъдат инсталирани бързо и лесно и използвани за различни нужди.

Фирма STILFER разполага и с друго професионално кетъринг оборудване, което е част от продуктовата гама: конвекционни фурни, нагреватели за посуда, нагреватели за храна, стъклокерамични плотове за готвене, тостери и др.

STILFER също така е в състояние да предложи на своите клиенти редица допълнителни продукти за кафенета и кухни като: електрически котлони, креп машини, бъркалки, блендери, сокоизтисквачки, уреди за бар, комбинирани месомелачки, рендета за месо, фрези, моцарела фрези, резачки, спирални тестомесачки и фрези за зеленчуци. Също така, фирма STILFER е в състояние да изпълнява персонализирани поръчки.

 

Нашето оборудване е проектирано с особено внимание към качеството, дизайна и функционалността, за да се осигури дълъг живот.