Градински грилове, барбекю, опушватели

Показване на 3 резултата

Този раздел съдържа градински грилове, барбекюта,  различни като дизайн и конфигурация от различни производители. Уреди като градински грилове и барбекюта винаги са актуални за заведенията за хранене, които акцентират на продукти, изпечени на  скара. Тези устройства могат да бъдат на газ, с дървени въглища и на ток. Те са любими помощници на готвачите за приготвяне на кебапчета, суджуци, пържоли, кюфтета и зеленчуци. Моделите в този раздел са големи и се предлагат с различни опции.

Какви са предимствата на градинските барбекюта ?

Едно от основните и неоспорими преимущества на приготвената на грил храна е неповторимия вкус. Получава се автентичен и неподправен аромат, като определено трябва да имате предвид че видът на използваното дърво за барбекюто определено влияе върху вкуса.

Различни техники на приготвяне

Можете да експериментирате с различни методи на приготвяне на храната – чрез опушване, чрез задушаване, запичане, запържане и много други техники, които ще направят вкуса на храната неповторим. Определено неповторим уред, който освен за професионалната кухня би бил от полза за всеки дом и градина.