Кои сме ние? 

“Nemox е модерна компания, която комбинира технологичните нововъведения с високото качество, за да създава продуктите на бъдещето, днес.

Стремежът за иновация открива нови врати и пазарни ниши: именно в това се крие силата на Nemox.

Nemox означава: Дизайн, развитие, инженерна прецизност, производство на иновативно оборудване, с високо технологично качество и функционалност, предназначено както за домашна, така и за професионална употреба.

foto azienda 283x260 1

През годините, Nemox произвежда широка гама продукти, като се подчинява на принципите за качество, функционалност, достъпна цена и икономическа рентабилност. През 1994 година, Nemox стана първата ISO 9001 сертифицирана компания в Италия, което беше последвано от сертификат “Vision 2008”.

Nemox подкрепя силно марката “Made in Italy”, като извършва дизайна, разработката и производството на всички свои продукти в Италия.

От началото на основаването си през 1986 година, до днес, компанията е произвела над 6,000,000 машини за джелато – машини, които са разработени така, че да обслужват както домашния, така и индустриалния пазар.

Днес NEMOX International е водеща световна компания за производство на машини за джелато, сладолед и сорбе. Това е така благодарение на иновацията, качеството, функционалността и широката гама от предлагани продукти.