Показване на 33 резултата

При уреда Бен Мари се използва принципа на водна баня в готвенето, тоест, водата вътре служи да се затопли храната или да се поддържат ястията топли в готовност за сервиране. Освен това в професионалната кухня с Бен Мари се разтопяват някои продукт. При газовите модели има горивна камера, намаляваща нагряването на компонентите. При електрическите модели отоплителните елементи са от неръждаема стомана и са от външната страна.  В секцията се предлагат разнообразни като форма и капацитет уреди от този тип.

Настолно бен мари с отваряем капак

При този тип капаците обикновенно са на принципа – roll tops позволяващи многократно и лесно отваряне и затваряне. Отваряемите топли витрини бен мари от този тип могат да използват за отопление – гел или ток.

Електрическо бен мари

При електрическите модели температурата на водата се регулира автоматично от термостат и може да бъде задавана различни градуси в зависимост от това каква е нуждата на притопляне на ястието. Може да се използва и за така наречената – витрина бен мари.

Бен Мари витрини

Те могат да бъдат с различен на брой контейнери и капаци – 3,4,5 или повече. Обикновенно витрините включват необходимите контейнери с капаци, а корпусите са от неръждаема стомана, позволяваща лесно почистване и поддръжка на уреда.