Месообработващи

Показване на 41 резултата

В менюто на всеки ресторант се предлага месо. За неговата предварителна обработка трябва да се подбере правилно оборудване, изпълняващо съответния технологичен процес. Богатият асортимент от уреди в секцията като: месомелачка, колбасорезачка, банцинг за кости, машина за пълнене на месо, транжорна маса и др. в тази секция дава възможност за бързо изпълнение на възложените задачи. Разбира се, при избора на дадено устройство трябва да се вземат предвид неговите технически и функционални характеристики, както и да се спазват съществуващите норми и изисквания за работа с него. Представените месообработващи уреди също са подходящи са цехове, които обработват и разфасоват месо за продажба в магазините.

Банциг за месо

Този тип обработващи уреди служат за рязане на месото, като притежават различни опции за регулиране на дебелината и височината на рязане. Спомагат за по-лесното обработване и подготовка на местото в професионалната кухня и спестяват време и усилия.

Колбасорезачки

Тези уреди са голямо улеснение и предлагат различни опции за рязане на различни видове деликатеси – като филета, луканки но и не само. С колбасорезачките можете да режете на тънко сирена, кашкавали, зеленчуци и др. подходящи продукти. Повечето от тях позволяват стандартно регулиране на рязането от на рязането от 0 – 20 мм. имат предпазители на острието, като също някой от тях имат и опция за заточване на острието.

Месомелачки

Професионалните месомелачки позволяват удобно и бързо смилане като имат подвижни глави за лесно почистване, защити от претоварване и позволяват непрекъсната работа до 8 часа, като някой модели дори и повече.