За компанията 

Фирма DANUBE произвежда професионално перално оборудване от 1947 година. Компанията е част от ONNERA GROUP – международно бизнес сдружение, с продажби в цял свят, което специализира в оптимизацията на индустриални перални машини. Сдружението е изградено върхи принципи, като иновативност, дизайн и ефективност.

Ние предлагаме най-доброто перално оборудване, специално пригодено за нуждите на нашите клиенти. Благодарение на дългогодишния ни опит, ние знаем, че всяка една инсталация е уникална, ето защо предлагаме нашия ценен опит и знания, така че нашите клиенти да направят най-добрия избор, за своя бизнес.

Един от най-старите френски производители на перално оборудване

1947

DANUBE е водещ производител във Франция на професионално перално оборудване.

1957

Компанията започва да произвежда оборудване за бита, но развиващите се пазарни тенденции водят до адаптацията на техническия процес, така че да се удовлетворят специфичните нужди на клиентите.

Днес

С над 70 години история и натрупан опит, фирма Danube продължава да поддържа динамичен дух и иновативност, което ѝ позволява да върви напред.

nosotros 2

Обратна връзка, реактивност, висока производителност и спокойствие 

Действията на фирма DANUBE се ръководят от специалното внимание, което обръщаме, към специфичните нужди на нашите клиенти. Ние сме много повече от снабдители. Ние сме вашия надежден, внимателен и проактивен партньор.

nosotros 3

Перално оборудване за хотелиерството

Фирма Danube се слави със значителен международен успех, в сферата на хотелиерството. Ето защо нейните перални машини се използват от почти всички хотели и къщи за гости. Разбира се, компанията е винаги готова да предложи най-доброто перално решение, според специфичните нужди на своите клиенти. DANUBE с радост ще Ви помогне да направите най-добрия избор за вашия бизнес.

Здравно оборудване 

Ние определяме като здравни следните помещения: детски ясли, подпомагани жилищни помещения, клиники и болници. DANUBE има дългогодишен опит във фармацевтичната индустрия, където чистотата на облеклото е от първостепенна важност. Знаем много добре, че съществуват най-различни микробиологични замърсители, като бактерии, които могат да се разпространят много лесно, ако не бъдат взети правилните мерки за почистване.

Петната от кръв и други потенциални инфекциозни замърсители, крият една от най-големите опасносности, когато говорим за почистване на болничното спално бельо. Ето защо, пералното оборудване, предназначено за здравния сектор, се различава от това, за комерсиално ползване.

DANUBE беше първата компания, която представи на пазара бариерни перални машини, като настоящата гама от високотехнологично и ефективно оборудване е резултат от дългогодишна еволюция. С диапазон на теглото от 16 до 100 килограма, нашите перални машини могат да удовлетворят нуждите на всеки един бизнес.

В допълнение, новата ни гама професионални перални машини и сушилни са идеални за всеки бизнес и за всяко ниво на чистота.

Всички наши продукти са изработени с висок фактор на издръжливост, което води до ергономичност и минимална поддръжка.

nosotros 4

Перално оборудване за хотелиерската индустрия 

Фирма Danube се слави със значителен международен успех в сферата на хотелиерството. Ето защо нейните перални машини се използват от почти всички хотели и къщи за гости. DANUBE е винаги готова да предложи най-доброто перално решение, за нуждите на своите клиенти, благодарение на обширната си гама продукти, включващи екстрактори с високи, средни и нормални обороти, сушилни, гладачни машини и аксесоари.

Нашите перални машини притежават всички необходими характеристики за мокро почистване: пълен програмен контрол, прецизна температура и водно ниво, регулируема скорост и ръчен контрол на дозаторните помпи. Всичко това прави нашето перално оборудване идеално, за всеки един хотелиерски бизнес.

Перални машини с монети 

Нашите перални машини и сушилни са изработени така, че да могат да бъдат приспособени за бизнесите на самообслужване и то с лекота. В зависимост от нуждите на клиентите, всеки един модел може да бъде програмиран да работи с монети, жетони или плащане от разстояние.

Всички модели с новият ET2 контрол могат да бъдат персонализирани, а стандартните модели – трансформирани.

Мисия и цели

Ние сме международна компания, чиято мисия е да предлага адаптивни решения за пералната индустрия. Danube е част от международното бизнес сдружение Onnera. Стремим се да бъдем разпознавани като компания, в която: 

– Растем заедно с нашите клиенти и заедно намираме най-добрите решения.

– Оперираме като екип, съставен от отговорни хора с обща цел.

– Се отдаваме напълно на компанията и нейното бъдеще, както и на производството на продукти с висока енергийна ефективност. 

Нашите ценности: 

ПОЧТЕНОСТ 

Да правим правилния избор: ние оперираме с почтеност и прозрачност, чрез които се стремим да изграждаме дългосрочни взаимоотношения и да работим за общото благо на нашите работници, клиенти и партньори.

РЕШИМОСТ 

Тежестта на нашата дума: решени сме да работим здраво и да постигаме резултати. Също така сме решени да си вършим добре работата, за да удържим на думата си.

ГЛОБАЛЕН ЕКИП 

Заедно, ние сме по-добри: фирма DANUBE е екип сама по себе си. Ценим приноса на всеки един от нас. Споделяме глобално виждане и взимаме себеотрицателни решения, които допринасят за общото благо на работното място.

ИНИЦИАТИВИ 

Взискателност: работим с инициатива и проактивно поведение, така че да предложим на нашите клиенти адаптивни решения и подобрени работни процеси за една по-силна компания.

ЗАЩО НАС? 

В продължение на вече 69 години, фирма Danube произвежда качествено перално оборудване за нуждите на всеки един бизнес. Опитът и знанието лежат в основата на нашата компания.

Безопасност 

Иновативни и устойчиви решения, които гарантират качеството и ефикасността на нашите продукти. Фирма Danube се слави с компетентност в пералната индустрия, на международно ниво.

Надеждност 

Решени сме да бъдем проактивен и внимателен партньор във всеки един аспект от нашия бизнес.

Техническа поддръжка

Нашият опитен екип от техници ще Ви осигури професионална помощ, както по телефона, така и на място.

Цялостни решения 

Ние Ви предлагаме най-добрите решения, свързани с избора на дизайн и технологични характеристики, съобразени с вашите индивидуални бизнес нужди.